Välkommen

Deejay Club är det personliga företaget med goda omdömen och stora kontaktytor, vi finns till för kundens skull.

Vi levererar ljud och ljusteknik samt nöjesprodukter till privatpersoner och företag i framför allt västernorrland men självklart åtar vi oss även uppdrag från övriga delar av Sverige!

Förutom att vi levererar de tekniska lösningarna till ditt arrangemang så producerar vi även egna arrangemang, ni hittar flertalet av dessa på vår startsida samt i våra gallerier. Vi hyr inte bara ut dessa produkter utan är också återförsäljare samt utför installation och service av ljud- och ljusutrustning.

Deejay Club har i stort sett obegränsade möjligheter för att kunna leverera avancerad teknik till allt från de stora arrangemangen och firmafesten, till att leverera mindre enheter som talanläggningar till konferenser.

Vi hjälper dig med event utrustning – den teknik som behövs för att genomföra ett evenemang. Exempelvis ljud-, ljus- och bildteknik, nöjesprodukter och dekor med mera. Vi tar fram individuella lösningar för event över hela Sverige. Oavsett om det är en fest, konferens eller produktlansering.

Hos oss får du alltid det lilla extra som behövs för ett lyckat arrangemang!

Välkommen med din förfrågan